Acasa » Informatii generale » Presa » Comunicate de presa » Comunicate de presa 2009

Pagini (2) 1 2
09
MAR
2009
Comunicat de presa Luni 09.03.2009
 

Directia pentru Sport a Judetului Constanta cu sprijinul Primariei si a Consiliului Judetean, in parteneriat cu Asociatia Judeteana de Atletism, Politia Rutiera si Inspectoratul si Gruparea Mobila de Jandarmi organizeaza sambata 14.03.2009 „Crosul Primaverii", la care pot participa reprezentantele sexului frumos indiferent de varsta pentru care alergarea a devenit „un mod de viata".

Startul se va da la Sala Sporturilor orele 11.00 pe urmatorul traseu:

Sala Sporturilor - B-dul. Tomis - Piata Ovidiu - Str. Mircea cel Batran - Sala Sporturilor.

         La sosire doamnele vor fi premiate de partenerii lor de viata.

27
IAN
2009
Comunicat de presa Marti 27.01.2009
 

Sambata 31.01.2009 orele 11.00 la Izvorani Comitetul Olimpic si Sportiv Roman in parteneriat cu Ministerul Tineretului si Sportului organizeaza „Gala Sportului Romanesc". Printre laureatii galei sportului sunt si sportivi constanteni de la gimnastica aerobica, rugby si modelism.

         Directia pentru Sport a Judetului Constanta felicita cluburile Farul, Rugby Club Judetean Farul, Clubul Sportiv Cleopatra, Liceul cu Program Sportiv pentru performantele obtinute la Campionatele Europene si Mondiale ale anului 2008 la gimnastica aerobica, rugby si modelism, felicitari pe care cluburile si sportivii le-au primit si la Gala Sportului Constantean, organizata in luna decembrie de catre Consiliul Judetean Constanta si Directia pentru Sport.

         BRAVO sportivilor, antrenorilor, parintilor si tuturor celor care au contribuit cate „UN PIC" la aceste performante.

         BRAVO CONSTANTA!

Pagini (2) 1 2